About Us

A Nagy és Hettich Kft.

A Nagy és Hettich Kft. 1991-ben alakult  magyar magánszemélyek  jegyzésével.
Vállalatunk a hulladékpapírok begyűjtése és hasznosítása révén a következetes üzletpolitikájának és a környezetvédelem iránti elkötelezettségének eredményeként napjainkra meghatározó szerepet tölt be a hazánkban keletkező csomagolási és termelési ,irodai-iskolai és egyéb hulladékpapírok begyűjtésében.
Fő tevékenységünk a hulladékpapír-nagykereskedelem , így a  nyomdákban, a különféle ipari, kereskedelmi vállalkozásoknál keletkező valamint az iskolák, óvodák, illetve magánszemélyek által begyűjtött papírhulladékot megvásárolva, a telephelyünkön (1172. Budapest, Cinkotai út 32) válogatás és bálázás után  újrahasznosításra átadjuk a papírgyáraknak.
Megbízható és pontos munkavégzésünk, korrekt partnerkapcsolataink, munkatársaink felkészültsége, megfelelő műszaki hátterünk, valamint környezettudatosságunk biztosítják megbízóink számára a minőségi és ökológiai szempontból magas szintű komplex környezetvédelmi szolgáltatást.

Évente  többszázezer  tonna hulladék papír keletkezik hazánkban (ennek többsége a csomagoláshoz használt, hulladékká váló papír, karton, kisebb része, mintegy százezer tonna újság, irodai papír)

  •  1 tonna  papírhulladék feldolgozása kb. 1500 kWh-val kevesebb villamos energiát igényel, mint a fa-nyersanyag feldolgozása...
  • Az újrahasznosított papír minden 1 tonnája kb.10 kifejlett fát ment meg a kivágástól...
  • Megtakarít közel 40 m3 vizet  valamint
  • 300 kg kőolajat ...
  • 15%-kal csökken a légszennyezés ...
  • 50%-kal csökken a vízszennyezés ...

Felkeltettük érdeklődését?